Στην 3η θέση ο Πόρος, «καθάρισε» ο Καστελλιανάκης

Στην 3η θέση του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής τερμάτισε ο Πόρος ο οποίος επικράτησε με 0-2 της Νεάπολης για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Οι «μπλε» του Ανδρέα Σκέντζου είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και τελικά η υπεροχή τους, μεταφράστηκε σε γκολ στο 30΄ όταν μετά από φάουλ του Ράπτη, ο Καστελλιανάκης με κεφαλιά νίκησε τον Γκογκόση για το 0-1!

Μάλιστα στο 44΄ ο πρώτος σκόρερ του Πόρου, με εξαιρετικό βολέ σκόραρε και πάλι και έκανε το 0-2 για τους «μπλε» το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο Πόρος κατάφερε να διαχειριστεί με μεγάλη ευκολία το υπέρ του σκορ, δημιούργησε κάποιες στιγμές για να σκοράρει και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Έτσι ο Πόρος ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ τερμάτισε τελικά στην 3η θέση καθώς υπερισχύει του ΑΟΑΝ στην ισοβαθμία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νεάπολη: Γκογκόσης, Μότσο, Ζανταλής, Ψαλλιδάκης, Νάτος, Διαμαντάκης, Βερούσι, Ξυλούρης Μι., Λεοντιάδης, Βήτος, Ξυλούρης Μα.

Πόρος: Παναγιώτου, Στεφανάκης, Λούσι, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Αζίζι, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Ράπτης, Πήλιος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P