Από το Θραψανό ξανά στην κορυφή ο ΑΟΤ!

Νίκησε 0-2 τον Ανθεστίωνα και μετά τη «γκέλα» του Ρωμανού, βρέθηκε και πάλι στο «ρετιρέ» της γενικής κατάταξης.

Ο ΑΟΤ δεν έμεινε μακριά από την πρώτη θέση για πολύ καιρό… Το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη ήταν ανώτερο, επιβλήθηκε 0-2 των «κιτρινόμαυρων» για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ομάδας της Ελιάς στη Δαμάστα, «σκαρφάλωσε» στην κορυφή, τρεις «στροφές» πριν από το φινάλε.

Οι μεσαρίτες κατάφεραν από το πρώτο κιόλας μέρος να βάλουν τις… βάσεις για το «τρίποντο», μιας και είχαν την υπεροχή. Στο 19’ ο Παπανδρέου κέρδισε πέναλτι και ο Μεταξάκης έκανε το 0-1, ενώ στο 35’ ο Παπαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν καθόλου καλό. Το σύνολο του Βασίλη Πλεσίτη δεν μπορούσε να… μπει στο ματς και ο ΑΟΤ κράτησε εύκολα το υπέρ του προβάδισμα.

Ανθεστίων: Κορνηλάκης, Κλάδος (65’ Παχάκης), Δρακάκης, Ανυφαντάκης, Δρακούλης (65’ Φωτόπουλος), Τρουλάκης, Βαρδής, Γιούγκα (65’ Μακρογιαννάκης), Χότζα (65’ Κεφάκης), Χριστοφοράκης, Μπερνίκου (46’ Σφακιανάκης).

ΑΟΤ:  Δημαράκης, Κουρουθιανάκης, Γιαννακάκης, Δουλγεράκης, Βρεττός, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης, Παπανδρέου (70’ Ρούκα), Μεταξάκης (85’ Ζαφείρης), Ζήσης, Παπαδάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P