
Η Μινωική, έπειτα από περίπου επτά μήνες περιπλάνησης, επέστρεψε στη φυσική της έδρα, το γήπεδό της, συνδυάζοντας την επιστροφή της στην έδρα της, με θετικό αποτέλεσμα και νίκη, κόντρα στον ΕΓΟΗ που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά υποβιβάστηκε στην Α2 ΕΠΣΗ.
Σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να προηγηθούν στο 10ο λεπτό με τον Μουρατάι, ένα σκορ που το διατήρησαν μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο πρώτο μόλις λεπτό, με εύστοχο πέναλτι, έκανε το 1-1, δίνοντας το… έναυσμα για την ολική ανατροπή, που την πέτυχε ο Γιώργος Κουρουγκιαβούρης στο 79’, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, «σφράγισε» τη νίκη της Μινωικής.
Με τη νίκη αυτή, η Μινωική έφτασε τους 26 βαθμούς σε 25 παιχνίδια, ενώ ο ΕΓΟΗ έμεινε στους 11 βαθμούς σε 27 παιχνίδια, ενώ πλέον δεν… προλαβαίνει το «τρένο» της παραμονής, επιστρέφοντας και πάλι στην Α2 ΕΠΣΗ.
Μινωική: Αμπατζής, Χατζηδημητρίου Ι., Τσαμπουράκης, Ψαράς, Μαγάκης, Καστελλιανάκης, Πατσάκης, Αστυρακάκης, Μαρκόπουλος, Ρουμελιώτης, Κουρουγκιαβούρης Μ.
ΕΓΟΗ: Αγγελιδάκης, Παναούσης, Στοιχειός, Χαραλαμπάκης, Παπουτσιδάκης, Αγοράκης, Μπέικο, Μουχαμετάι, Αλεξίου, Καμπουράκης, Μουρατάι