Πέρασε από το Ασήμι η Παλιανή!

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Παλιανή στην έδρα του Ασημίου επικρατώντας με 2-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των play outs.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός ανέβαινε με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με αποκορύφωμα αυτή των φιλοξενούμενων με την εκτέλεση φάουλ του Κώστα Οικονομάκη να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπυνιχάκης σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα άουτ.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η Παλιανή κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Στέλιο Φουντουλάκη, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με υποδειγματικό πλάσε έκανε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και το Ασήμι να ψάχνει το γκολ ισοφάρισης, ενώ από την άλλη η Παλιανή για να «κλειδώσει» το παιχνίδι.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 56ο λεπτό, όταν ο Σαριδάκης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα η  Παλιανή να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Παλιανή κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 64ο λεπτό όταν ο Βιολάκης «κρέμασε» τον Ντάγκινη για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ξανά μπουν στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το Ασήμι επέστρεψε στην δράση μετά από απουσία ενός χρόνου ο Μιχάλης Μαράκης, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 80ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασήμι: Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Αλ., Γιαννουλάκης, Αβανίδης, Έντι(80’ Μαράκης), Τσαφαντάκης, Ανδρεαδάκης, Χατζηκωσταντίνου(70’ Αντωνάκης), Χατζάκης, Στεφανάκης.

Παλιανή: Σίμος, Σπινθουράκης Σ., Φουντουλάκης Χ., Μπυνιχάκης, Καστιγάκης, Κοσμαδάκης, Σπινθουράκης Ε.(75’ Τζερμιάς), Στρατιδάκης(90’ Σταυρουλάκης), Φουντουλάκης Σ., Οικονομάκης Κ., Βιολάκης(70’ Ζαϊμάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P