Εντός έδρας νίκη για τις Μοίρες κόντρα στον ΟΦΑ (vid)

Μία σημαντική εντός έδρας νίκη πανηγύρισαν οι Μοίρες οι οποίες επικράτησαν με 3-1 του ΟΦΑ για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος, ο ΟΦΑ είχε δύο καλές στιγμές με τους Φρόκου και Ταμπάκη, ωστόσο οι Μοίρες ήταν αυτές που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 38ο λεπτό όταν ο Πηρουνάκης κέρδισε πέναλτι! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μασέλης ο οποίος ήταν εύστοχος και από τα 11 βήματα έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος μάλιστα οι Μοίρες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αυτή τη φορά με τον Πηρουνάκη να χρίζεται σκόρερ για το 2-0!

Ο ΟΦΑ δεν τα παράτησε και στο 70΄ μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα όταν ο Άγγελος Κώστας ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς σκόραρε για το 2-1!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Ταμπάκη και Φρόκου ωστόσο τα τέρματα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ!

Τελικά το τέταρτο γκολ στο ματς ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Γκίνη ο οποίος έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες: Λιουδάκης, Πολυμερίδης Γ., Πολυμερίδης Χ., Καργάκης Α., Καργάκης Σ.(65΄ Σφυριδάκης), Τραορέ, Γκίνη(75΄ Μυφτάρι), Κυριακάκης(75΄ Οικονομάκης), Πηρουνάκης(82΄ Χατζάκης), Μασέλης(82΄ Κλινάκης), Ιερονυμάκης

ΟΦΑ: Χατζηδάκης, Τσατσάκης, Μουρτζάκης(60΄ Μπονατσάκης), Φραγκιαδάκης, Καλεμάκης(80΄ Πετράκης), Κόκκινος, Λουλάκης, Κουσκόφ(60΄ Γκιώκας-λ.τ. Βισκαδουράκης), Φρόκου, Λαδιανός(60΄ Κώστας), Ταμπάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P