Πέρασε από τη Μινωική η Δόξα Ηρακλείου

Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Δόξα Ηρακλείου η οποία επικράτησε με 0-2 των Νέων Μινωικής για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Η Δόξα ήταν πιο απειλητική στο πρώτο μέρος και μόλις στο 9ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα «στρώθηκε» στον Πετράκη ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1!

Η ομάδα του Δήμου Χριστοφή μάλιστα είχε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 30΄, ωστόσο η προσπάθεια του Ξυστράκη σταμάτησε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ίδιος με του πρώτου μέρους, ωστόσο το 0-1 παρέμενε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 87ο λεπτό όταν ο Πετράκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, από κοντά έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε πως η νίκη αυτή της Δόξας ήταν αφιερωμένη στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Λίντο και πρώην της Δόξας, Σταύρο Σεβδαλή!

Νίκη αφιερωμένη στον Σεβδαλή…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Μινωικής: Μαγουλάκης, Γκιοκέγια, Χριστουλάκης, Δασκαλάκης(72΄ Θεοδωσάκης), Μαρινάκης, Κατσέλης(46΄ Καράνταγλης), Γιακανίκης, Τσέκας, Τσαγκαράκης, Αλεξάκης, Χαλκίτης(49΄ Χριστουδουλάκης)

Δόξα Ηρακλείου: Κλάδος, Κεβάνι, Ξυστράκης(72΄ Αντριαδάκης), Αποστολίδης(63΄ Σπανουδάκης), Περάκης, Αδαμάκης, Κώττας(90΄ Αλεξάκης), Τσαλόπουλος, Πετράκης, Κατσαρός(90΄ Γρηγορούδης), Καρκανάκης(72΄ Ματαλιωτάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P