Ξεπέρασε το εμπόδιο του Τηγανίτη ο Ερμής Ατσαλένιου!

Πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πετύχει ο Ερμής Ατσαλένιου, ο οποίος επικράτησε του Τηγανίτη με 3-2 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Στεφανάκη να σουτάρει από μακριά, όμως ο Χαχλιουτάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η πίεση του Τηγανίτη απέφερε καρπούς στο 8ο λεπτό, αφού μετά από φανταστική κάθετη μπαλιά ο Στεφανάκης με υποδειγματικό πλασέ κατάφερε να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια ο Ερμής Ατσαλένιου προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Τζαγκαράκη και Χρονάκη, όμως εκεί ήταν ο Καρβέλης να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα του Κασαπάκη έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, όμως το σουτ του Κωνσταντακόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Τηγανίτη. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, αφού στο 27ο λεπτό ο Τζαγκαράκης υποδέχτηκε ωραία την μπάλα, απέφυγε τον αντίπαλο του σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στα… πιτσιρίκια του ΠΟΑ τα οποία στο 30ο λεπτό έκαναν την ολική ανατροπή, όταν ο Ντουλάκης κυνήγησε μια «χαμένη μπαλιά» με αποτέλεσμα ο Καρβέλης να διώξει όπως όπως. Εκεί βρέθηκε ο Κωνσταντακόπουλος και με μακρινό πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις δύο ομάδες να… σπαταλάνε ευκαιρίες για γκολ με αποτέλεσμα το 2-1 να παρέμενε και το παιχνίδι να ήταν ακόμα ρευστό. Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ερμής Ατσαλένιου κατάφερε να πάρει σαφέστατο προβάδισμα νίκης, όταν ο Μαυρογιαννάκης βρήκε δίχτυα κάνοντας το 3-1 για τους «πράσινους».

Το μόνο που κατάφερε ο Τηγανίτης ήταν να μειώσει στο 89ο λεπτό με τον Δημητρακόπουλο σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής Ατσαλένιου: Χαχλιουτάκης, Χαριτάκης, Χρονάκης, Κουγιός, Μαυροζαχαράκης, Μαυρογιαννάκης, Κουγιός, Κωνσταντακόπουλος, Ντουλάκης, Δρακάκης, Τσαγκαράκης.

Τηγανίτης: Καρβέλης, Βαϊραμάκης, Λιάκος, Στεφανάκης, Μανουράς, Γιανιούδης, Δημητρακόπουλος, Γεωργάκης, Βασιλάκης, Έριον, Ζαιμάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P