Νίκη με ανατροπή για το Μαρτινέγκο!

Τη νίκη με 4-2 πανηγύρισε το Μαργινέγκο κόντρα στον Θρίαμβο Αναλήψεως για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Youth League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 10ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν το σκορ με τον Στεργίου να κάνει το 0-1. Το Μαρτινέγκο ανέβασε την απόδοση του και πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ξυλούρη σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και κατάφεραν πάλι με τον Ξυλούρη να κάνουν το 2-1 και την ανατροπή στο ματς. Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ και της ομάδας του δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων.

Το κερασάκι στην… τούρτα πέτυχε ο Λευτέρης Βρέντζος ο οποίος έκανε το 4-1. Το μόνο που κατάφερε ο Θρίαμβος Αναλήψεως ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Μπλουσάι που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μαρτινέγκο: Σταματάκης Μ., Σταματάκης Ν., Ζηδιανάκης, Βρετάκης, Γκοροβέλης, Κραντάς, Κόλλα, Τσακιράκης, Σαμπροβαλάκης Α., Ξυλούρης Μ., Βρέντζος Λ.

Έπαιξαν και οι: Κεφαλογιάννης Γ., Χατζηπαναγής Π., Μανουσάκης Ι.

Θρίαμβος Αναλήψεως: Σέχου, Μπόκαρτζ, Καναβάκης, Τζεβαμπινάς, Φλορένς, Μάρκου, Στεργίου, Ρούστα, Ντραπιέρης, Πρέντι, Δετοράκης.

Έπαιξαν και οι: Μπλουσάι, Ασσαριωτάκης, Κουντάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P