Σε ρυθμούς ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Κρουσώνα έχει στρέψει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟΤ την ερχόμενη Κυριακή, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και μετά από σπουδαία εμφάνιση στον Θραψανό και τη νίκη που πανηγύρισε με πρωταγωνιστή τον Μάνο Καλαϊτζάκη που σκόραρε και τα δύο τέρματα στρέφει την προσοχή της στο νέο ντέρμπι με τον ΑΟΤ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο και να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει αρχίσει, ώστε η ομάδα να καταφέρει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με τη νέα χρονιά.

Οι “ασπρόμαυροι” ουσιαστικά ξεκινάνε από σήμερα την προετοιμασία τους για το ντέρμπι  με τον ΑΟΤ αφού εχτές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες. Σίγουρα οι έντονες καιρικές συνθήκες θα δυσκολέψουν τον Μηνά Πίτσο και τους παίκτες του, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν τη νίκη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ