«Καθάρισε» με πεντάρα ο Δίας!

Σπουδαία νίκη που τον ανέβασε προσωρινά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Δίας, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 του Ερμή Ατσαλένιου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Δία, αφού κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με τον Κεγιαδάκη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων και με τον Χρονάκη κατάφεραν να κάνουν το 1-1.

Η ομάδα του Σταύρου Τρανταλίδη έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κεγιαδάκη, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσαιντ σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από την γηπεδούχο ομάδα.

ADVERTISING

Από εκεί και μετά μπορεί ο ρυθμός να μην έπεσε, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι ισόπαλο.

Στην επανάληψη ο Δίας μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το τρίποντο και στο 60ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιριντάνη να σουτάρει από μακριά και να βρίσκει εστία κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Δία ο οποίος κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ πάλι με τον Τσιριντάνη κάνοντας το 3-1. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Μαγάκης «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 4-1.

ADVERTISING

Το κερασάκι στην… τούρτα για τον Δία πέτυχε ο Κεγιαδάκης στο 86ο λεπτό με κεφαλιά κάνοντας το 5-1. Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής Ατσαλένιου ήταν να μειώσει σε 5-2 με τον Τσαγκαράκη που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Δίας: Αλνασάν, Κάββαλος Ν., Σάλιακας, Αλεξόπουλος, Γουργούλας, Ανδρεαδάκης, Μπορμπουδάκης, Αποστολάκης, Κεγιαδάκης, Τσιρηντάνης, Φιράνι.

ADVERTISING

Ερμής Ατσαλένιου Χαχλιουτάκης(λ.τ. 35’ Πόλο), Μαυροζαχαράκης, Κουμάκης Χ. (82’ Κουμάκης Π.), Χαριτάκης, Κοκαράκης, Χρονάκης, Καλλέργης(75’ Καλαφάτης), Τζαγκαράκης, Μαυρογιαννάκης(75’ Κουγιός Γ.), Κουγιός , Κωσταντακόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ