«Βέλη» Δ. Μανουσάκη σε ΑΟΤ και Κλέαρχο Ζαχαριουδάκη

Σκληρή δήλωση κατά του παρατηρητή του αγώνα με τον ΑΟΤ, Κλέαρχο Ζαχαριουδάκη και κατά της ομάδας του Τυμπακίου χωρίς ωστόσο να την κατ΄ ονομάζει έκανε ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης!

Ο πρόεδρος της ομάδας των Ασιτών με αφορμή την κλήση της ομάδας του σε απολογία για την αναμέτρηση με τον ΑΟΤ, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του παρατηρητή του αγώνα Κλέαρχου Ζαχαριουδάκη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «απαντήστε μας σας παρακαλώ πολύ ποιος ήταν αυτός που σας ανάγκασε να γράψετε αυτές τις γελοιότητες. Μοιραστείτε το μαζί μας… Τι φοβάστε να μην χάσετε το μεροκάματο;».

Στην συνέχεια μάλιστα δεν έμεινε εκεί και ανέφερε: «Τόσο πολύ σας πείραξε κύριοι που οι Ασίτες σας έκοψαν βαθμούς; Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα παλικάρια και όχι στις αίθουσες των πειθαρχικών επιτροπών και στα καφενεία».

Υπενθυμίζουμε πως οι Ασίτες κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα αναγράφτηκαν στο φύλλο αγώνος στην αναμέτρηση με τον ΑΟΤ.

Στη σκληρή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ασιτών αναφέρει: «Εχτές το απόγευμα 16/03/2022 ενημερώθηκα απο τα τοπικά αθλητικά μέσα, ότι στο παιχνίδι με τον ΑΟΤ που έγινε στις 09/03/22, καλείται το Δ.Σ. του σωματείου μας σε απολογία για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον παρατηρητή κ. Κλέαρχο Ζαχαριουδάκη.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι το Φ.Α. είναι εντελώς κενό και δεν αναφέρει τίποτα, ούτε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά ούτε και απο τον παρατηρητή.

Καλεστήκαμε λοιπόν απο την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, για να δώσουμε εξηγήσεις για κάτι που δεν γνωρίζαμε καν.

Σήμερα, σε επικοινωνία που είχα με την γραμματεία της ΕΠΣΗ, ζήτησα να ενημερωθώ για τους λόγους που καλούμαστε να παραστούμε στην πειθαρχική επιτροπή και μου έστειλαν μία απλή χειρόγραφη επιστολή από τον παρατηρητή του αγώνα κ. Κλέαρχο Ζαχαριουδάκη, επτά ολόκληρες ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ Ασιτών και ΑΟΤ.

Επειδή γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ούτε μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να ενοχλώ κανέναν, αλλά ηλίθιος δεν είμαι, θα ζητήσω την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του παρατηρητή του αγώνα κ. Ζαχαριουδάκη, για να μας απαντήσει ποιος παράγοντας ήταν αυτός που τον απείλησε να γράψει αυτές τις αστειότητες μόνο και μόνο για να τιμωρήσουν τις Ασίτες επειδή έκαναν το χρέος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μιας και είστε πολύ ενεργός στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κύριε Κλέαρχε… απαντήστε μας σας παρακαλώ πολύ ποιος ήταν αυτός που σας ανάγκασε να γράψετε αυτές τις γελοιότητες. Μοιραστείτε το μαζί μας… Τι φοβάστε να μην χάσετε το μεροκάματο;

Τόσο πολύ σας πείραξε κύριοι που οι Ασίτες σας έκοψαν βαθμούς; Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα παλικάρια και όχι στις αίθουσες των πειθαρχικών επιτροπών και στα καφενεία.

Η φιλοξενία που σας παρείχαμε ήταν άψογη μέσα στις Ασίτες. Ούτε προκαλέσαμε κανένα ούτε και θίξαμε κανένα. Θέλετε να σας υπενθυμίσω την άψογη φιλοξενία που έτυχα εγώ ο ίδιος προσωπικά πριν τρία χρόνια, παρουσία της συζύγου και των παιδιών μου μέσα στο Τυμπάκι;

Με τσι κλανιές αυγά δεν βάφονται παλικάρια. Άμα έχετε τα νεφρά και την μαγκιά μάθετε να παίρνετε τα ματς εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.

Σταματήστε επιτέλους αυτή την πρεμούρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ορισμένοι από εσάς γιατί πλέον δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Έχετε καταντήσει γραφικοί.

Και για να τελειώνουμε, οι Ασίτες δεν κάνουν την χάρη σε κανένα, παίζουν για την πάρτη τους και για κανένα άλλο.

Αυτά κύριοι…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P