Εντός έδρας… γκέλα για τον Εργοτέλη

Στο 0-0 κόλλησε ο Εργοτέλης κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη, χάνοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να έχει την πρώτη καλή στιγμή στον παιχνίδι όταν μετά από κόρνερ του Ποζατζίδη ο Κωστανάσιος έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Λαζάρεβς μπλόκαρε.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Κορέλα, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα πίεζε την ΑΕ Καραϊσκάκη στο μισό γήπεδο, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Κωστανάσιο, Άπι και Κόνραντ το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τον Εργοτέλη να απειλεί με Κατσούρι μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ενώ λίγο αργότερα ο Κωστανάσιος απείλησε με μακρινό σουτ, με τον γκολκίπερ να μπλοκάρει.

Στο 62΄ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Νταλακούρας από πλεονεκτική θέση έκανε το πλασέ αλλά ο Τσέλιος απέκρουσε, ενώ ο γκολκίπερ του Εργοτέλη δήλωσε παρών και στο σουτ του Κλογγόπουλου.

Στο 70΄ ο Εργοτέλης σκόραρε όταν ο ο Κωστανάσιος σούταρε με την μπάλα να φτάνει στον Conraad που ακολούθαγε την φάση, με τον τελευταίο μάλλον να την τσιμπάει και να την στέλνει στα δίχτυα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Παρά τις όποιες προσπάθειες μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε με τον Εργοτέλη να «χ»άνει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα και να γκελάρει κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 29′ λ.τρ), Κατσούρρι (Πατρινός 72′), Mico (Κουτάντος 87′), Κόλα, Σαρρής, Νεραλ (Ντουμάνης 72′), Πέϊος, Appi, Conraad, Κωστανάσιος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Κώστας Φρατζέσκος): Lazarevs, Πριόνας, Μπεκατώρος (Γαλεάδης 46′), Κορέλας (Nazim 59′), Iperen, Donaldoni, Κλιγγόπουλος, Helovani (Δερμιτζάκης 59′), Γιαννιώτης, Βαφειάδης (Milic 87′), Henrique (Νταλακούρας 59′)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P