Σπουδαίο τρίποντο για τον Μαραθώνα!

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Μαραθώνας, ο οποίος επικράτησε με 6-1 της Θερίσου για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού η Θέρισσος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 30ο λεπτό όταν μετά από ωραία πάσα ο Κάλλας σούταρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο Μαραθώνας δεν επηρεάστηκε από το γκολ και βρήκε άμεσα απάντηση με τον Ντάγκινη να ισοφαρίζει σε 1-1. Σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Άγγελου Λυριτζή κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο με τον Ντάγκινη και πάλι να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 55ο λεπτό ο Μαγούλιος κατάφερε να κάνει το 3-1 για τον Μαραθώνα. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στο συγκρότημα του Άγγελου Λυριτζή, και ο Μαγούλιος ξανά σκόραρε για το 1-4.

Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβε ο Σερβιλάκης, ο οποίος με δύο προσωπικά του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Θέρισσος: Δομοσίδης, Χιώτης, Πιτσιδιανός, Φραγκιαδάκης, Γεωργιάδης, Κάλλας, Γιακουμάκης, Τουφεξής, Μανιατάκης, Κοκκίνης, Ζγκούρι.

Μαραθώνας: Φθενάκης, Σερλιδάκης, Βρυσοζαχαράκης, Σχοιναράκης, Παπαδομιχελάκης, Μάτσα, Μαργέτας(λ.τ. 30’ Μαυροφοράκης(50’ Ρογδάκης), Βερτουδάκης, Ντάγκινης, Μαγούλιος, Ρουμπάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P