Τηλεκπαίδευση για τα παιδιά του Ερμή Ατσαλένιου

Μπορεί το lockdown και η αναστολή των πρωταθλημάτων να έχουν αφήσει πολύ πίσω τις ομάδες σε προπονήσεις, ωστόσο ο Ερμής Ατσαλένιου προσπαθεί να κρατήσει τους νεαρούς αθλητές του σε… φόρμα, κάνοντας κάποιες δραστηριότητες… εξ αποστάσεως.

Οι αθλητές του Ερμή Ατσαλένιου, συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Κασσαπάκη και με τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Νίκο Μακράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Τηλεκπαίδευση για τα παιδιά του Ερμή Ατσαλένιου!
Την ευκαιρία να λάβουν θεωρητικές γνώσεις αλλά και να συνομιλήσουν με συμπαίκτες και προπονητές τους, είχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ατσαλένιου, χθες, Πέμπτη 26/11.
Η ομάδα μας παρά το δεύτερο lockdown συνεχίζει κάποιες δραστηριότητες της, εξ αποστάσεως και με ασφάλεια.

Έτσι, ο προπονητής της ομάδας του Ερμή μας Βασίλης Κασσαπάκης και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκος Μακράκης, αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο πρόγραμμα που έχουν δώσει στους ποδοσφαιριστές, μίλησαν για τους στόχους του κάθε παιδιού και φυσικά για την φιλοσοφία της ομάδα μας, ηλεκτρονικά.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν όσο είναι κλειστά τα γήπεδα και δεν έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα από κοντά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.