Ημέρα κλήρωσης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ημέρα κλήρωσης είναι η σημερινή για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Μετά από συναρπαστικά παιχνίδι με φαβορί να προκρίνονται αλλά και αρκετές εκπλήξεις, έχουμε φτάσει στους «8» της διοργάνωσης ενώ σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού!

Όπως έγινε γνωστό κλήρωση της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» (φάση των 8) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο καφενείο -μεζεδοπωλείο  “Έτι & Έτι”-Παγωμένου στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

Εκεί Αγία Βαρβάρα, Αλμυρός, Ανθεστίων, ΑΟ Τυμπακίου, Νέοι Αλμυρού, ΟΦ Αρκαλοχωρίου, ΠΟΑ και Πόρος θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των «8» ενώ πλέον όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο αφού βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην τελική 8άδα βρίσκονται τρεις ομάδες της Γ Εθνικής(Αλμυρός, Πόρος, ΠΟΑ), τρεις της Α1(Ανθεστίων, ΑΟΤ και ΟΦΑ), μία ομάδα της Α2 η Αγία Βαρβάρα και φυσικά η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς στο θεσμό οι Νέοι Αλμυρού που παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται στην Β κατηγορία, έχουν ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Α2 και μία της Α1!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P