Ο ΟΦΗ συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την ενημέρωση και καταπολέμηση του AIDS!

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS να πλησιάζει η ΠΑΕ συμμετέχει ενεργά με μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση γύρω από τον ιό HIV και την καταπολέμησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS πλησιάζει και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά με μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση γύρω από τον ιό HIV και την καταπολέμησή του.

ADVERTISING

Στον αγώνα της Κυριακής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η φανέλα της ομάδας μας θα συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό red ribbon που χρησιμοποιείται ως διεθνές σύμβολο των εκστρατειών κατά του ιού του AIDS.

Παράλληλα, θα υπάρχει διαθέσιμο στο ΟFI Crete FC E-shop συλλεκτικό T-shirt “SAY NO TO AIDS” για όλο το μήνα Δεκέμβρη, σε συνεργασία με την Cosmos Sport, με τα έσοδα να διατίθεται στο Κέντρο Ζωής – Centre For Life.

Το «Κέντρο Ζωής» εδώ και 30 χρόνια έχει βασικό στόχο την παροχή στήριξης (ψυχολογικής, κοινωνικής, ηθικής, νομικής, οικονομικής) στους ανθρώπους που ζουν με τον HIV αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με το AIDS.

ADVERTISING

#worldaidsday #oficretefccares #oficrete #oficretefc #ofifc #slgr #greece #football #crete»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content