Στα προημιτελικά με… τριάρα ο Πόρος!

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ κατάφερε να περάσει ο Πόρος, ο οποίος επικράτησε των Μοιρών με 3-0.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Ράπτη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και με προβολή μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια ο Πόρος έλεγχε την αναμέτρηση, έχοντας την κατοχή της μπάλας, με τις Μοίρες να περιμένουν τον αντίπαλο και να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Παναγιώτου.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών και έτσι ο Πόρος πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και το εισιτήριο για τα προημιτελικά στα χέρια του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόρος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 72ο λεπτό κατάφερε να κλειδώσει το… τρίποντο με τον Καστελλιανάκη να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό, όταν ο Πήλιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 3-0.

Με τη νίκη αυτή ο Πόρος πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού, ενώ οι Μοίρες αποχαιρέτησαν τον θεσμό έχοντας ωστόσο αρκετά προβλήματα, αφού κατέβηκαν στην αναμέτρηση με μόλις μια προπόνηση, αφού είχαν χτυπηθεί από κορωνοϊό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες: Δασκαλάκης, Τραορέ, Σφυριδάκης, Κυριακάκη, Γκίνη, Πηρουνάκης, Καργκάκης Στ., Καργάκης Α., Κλινάκης(72′ Ιερωνυμάκης), Πολυμερίδης Γ., Μυφτάρι.

Πόρος: Παναγιώτου, Ράπτης, Στεφανάκης(60′ Μεχμετάϊ), Λούσι, Παγώνης(80′ Μυλωνάκης), Πλαϊτάκης, Αριστεινίδης(46′ Ψωρογιάννης), Καστελλιανάκης(76′ Χασουράκης), Καλαμιώτης, Μπρόντε, Πήλιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P