Νίκη για τον Αστέρα Ρεθύμνου!

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Αστέρας Ρεθύμνου κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρας το Candia – Δαμάστα με 4-1 για την 3η αγωνιστική του Youth League.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό ο Πίτσης κατάφερε να ανοίξει το σκορ.  Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Τάκα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας έτσι και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάκα κατάφερε να πετύχει χατ – τρικ, αφού στο 75ο λεπτό βρήκε δίχτυα κάνοντας το 4-0. Το μόνο που κατάφερε το Candia – Δαμάστα ήταν να μειώσει σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Χαραλαμπάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Ρεθύμνου: Σέχου, Στάθης, Γεωργουλάκης, Γιώργος, Πίτσης, Ασπρομάτης, Λουλισάν, Τοσκαλάρι,Σκουλουφιανάκης, Χατζωκωνσταντίνου, Χαντάι.

Αγωνίστηκαν και οι: Φραγκάκος, Σένια, Νικολακάκης, Μπράχο, Σινομάτι, Τερεζίου, Μπέικ, Σπάχο.

Candia – Δαμάστα: Γαλάνης, Χαραλαμπάκης Σ., Παγωμένος, Μιφτάρι Ε., Χαραλμπάκης Στ., Στρατάκης, Παπαδάκης, Μηναδάκης, Ζερβουδάκης, Κάββαλος, Αγγελιδάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μανουσάκης, Αλεξάκης Ν., Αλεξάκης, Πετεινάκης, Βαμβουκάκης, Αρβανιτάκης, Σπανουδάκης, Σταυριανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P