Χωρίς πρόβλημα ο Ανθεστίων

Επικράτησε 3-0 της Βόνης και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Ο Ανθεστίων… χαμογέλασε και πάλι και συνέχισε την αρκετά καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν με πολλές ελλείψεις, με το σύνολο του Βασίλη Πλεσίτη, πάντως, να φτάνει στο φινάλε στο «τρίποντο».

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο 20’ ο Χριστοφοράκης άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα οι Κλάδος σημείωσε το 2-0, ενώ ο σύλλογος του Θραψανού είχε δοκάρι με τον Φωτόπουλο.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Απόστολου Παπακώστα προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι και στο 55’ απείλησε με τον Τ. Μυρωδιά. Στο 85’, ωστόσο, ο Καφούσης σκόραρε και ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ανθεστίων: Χρονάκης, Κλάδος (65’ Μπερνίκου), Δρακάκης, Γιούγκα, Μακρογιαννάκης (87’ Καπαρουνάκης), Στρατάκης, Χότζα, Καφούσης, Χριστοφοράκης, Φωτόπουλος (65’ Βαρδής), Σφακιανάκης (87’ Φουρναράκης).

Βόνη: Μαγκούφης, Γελαδάς, Χατζησεβαστός, Παπαδάκης, Σταυρακάκης, Καλαϊτζάκης, Ανυφαντάκης (59’ Σκαρβελάκης), Παπαγγελής (46’ λ.τρ. Κουκάκης), Καλογερίδης (75’ Κελαράκης), Παπακώστας, Τ. Μυρωδιάς.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P