Η «μάχη» της παραμονής στη Γ’ Εθνική

Ποιοι είναι… άνετοι και ποιοι ζορίζονται.

Τέσσερις «στροφές» πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου στη Γ’ Εθνική και η κατάσταση στη «μάχη» της παραμονής δεν έχει ξεκαθαρίσει. Τέσσερις ομάδες παίρνουν τον «δρόμο» για τα τοπικά, με την Αναγέννηση Ιεράπετρας να έχει ήδη «πέσει» και να επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Λασιθίου.

Γιούχτας, Αλμυρός, ΠΟΑ, Άρης Σούδας και Νεάπολη βρίσκονται… γύρω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δίνουν τον… αγώνα τους για τη σωτηρία, με τις 3 ομάδες να αποχαιρετούν στο φινάλε την κατηγορία. Σε σαφώς πλεονεκτική θέση είναι οι Αρχανιώτες, που έχουν 22 βαθμούς και πρέπει να δείξουν… τάσεις αυτοκτονίας για να μην κρατηθούν στην κατηγορία.

ADVERTISING

Σε αρκετά καλή… μοίρα είναι και η ομάδα του Γαζίου, η οποία έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και δεν εξαρτάται από τους υπόλοιπους. Από’ κει και κάτω, αρχίζουν τα δύσκολα. Ο ΠΟΑ έχει 14 πόντους και τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευοίωνα. Οι Ατσαλενιώτες οφείλουν να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες και παράλληλα να περιμένουν «γκέλες» του Αλμυρού κυρίως για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο Άρης Σούδας με 10 βαθμούς και η Νεάπολη με 9 απλά διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για παραμονή, αφού για να τα καταφέρουν, θέλουν ένα θαύμα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των  πέντε «μονομάχων» μέχρι το τέλος της περιόδου.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ
(22 βαθμ.)
ΑΛΜΥΡΟΣ
(19 βαθμ.)
ΠΟΑ
(14 βαθμ.)
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ
(10 βαθμ.) 
ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ
(9 βαθμ.)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡ. (εκτός) ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ (εκτός) ΠΟΡΟΣ
(εκτός)
ΑΟΑΝ
(εκτός)
ΑΛΜΥΡΌΣ
(εντός)
ΑΟΑΝ
(εντός)
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (εντός) ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ (εντός) ΑΛΜΥΡΟΣ
(εκτός)
ΠΟΑ
(εκτός)
ΑΛΜΥΡΟΣ
(εκτός)
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (εντός) ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (εκτός) ΠΟΑ
(εντός)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (εντός)
ΠΟΑ
(εκτός)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡ.
(εκτός)
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (εντός) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
(εκτός)
ΠΟΡΟΣ
(εντός)

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content