Ισόπαλο το ντέρμπι στο Γάζι!

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Πόρο, με τις δύο ομάδες να μπορούν να φύγουν νικήτριες αλλά και… ηττημένες, από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπρέγκνα από κοντά σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Παγώνη και απομακρύνθηκε, ενώ στο 5’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό και πάλι με τον Μπρέγκνα αυτή τη φορά με κεφαλιά, όμως ο Ζαφείρης απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 12’ ο Φραγκουλάκης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 14’ από κόρνερ Φραγκουλάκη, ο Δαμιανάκης απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε εκ νέου άουτ.

Γ Εθνική: Σπουδαία ισοπαλία για Γιούχτα, μοιράστηκαν βαθμούς στο Γάζι

Πρώτη καλή στιγμή για τον Πόρο στο 18’ με τον Νάκα να εκτελεί φάουλ, ο Καστελλιανάκης με κεφαλιά ανάγκασε τον Χανιωτάκη να απομακρύνει και στην επαναφορά ο Αζίζι υπό πίεση, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Αλμυρό με τον Μπρέγκνα, μετά από κάθετη του Φραγκουλάκη, όμως ο Ζαφέιρης με τα πόδια απομάκρυνε.

Στο 23’ ο Γιαλούσης με… τακουνάκι απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 27’ πλασαριστό σουτ του Πιερτζιάκομι, ο Ζαφείρης απομάκρυνε εντυπωσιακά. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Παπαδομιχελάκης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Πόρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42’, όταν μετά από φάουλ του Νάκα, ο Παγώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, μόλις στο 46’ ο Κοιλιάρας με σουτ απείλησε αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε και λίγα λεπτά αργότερα ο Πόρος «απάντησε» με σουτ του Καστελλιανάκη αλλά ο Χανιωτάκης μπλόκαρε με σχετική… ευκολία. Στο 58’ φάουλ του Νάκα, μπλόκαρε ο Χανιωτάκης και στο 60’ μετά από σουτ του Κουράκη, ο Παπαδομιχελάκης «σωτήρια» απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 65’ μετά από γύρισμα του Γαρεφαλάκη, ο Πιερτζιάκομι με διαγώνιο πλασέ, έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 72’ ο Αλμυρός ισοφάρισε με ένα απίθανο σουτ του Φραγκουλάκη, έξω από τη περιοχή, που κατέληξε στα δίχτυα της εστάις του ανήμπορου να αντιδράσει Ζαφείρη.

Στο 85’ ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Φραγκουλάκης, όμως η εκτέλεσή του δεν ήταν καλή, με τον Ζαφείρη να αποκρούει, κρατώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Κοιλιάρας Ι., Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης(55’ Κουράκης), Ενγκουέμ, Πιερτζιάκομι(86’ Μίσκου), Κοιλιάρας Δ., Φραγκουλάκης, Μπρέγκνα(55’ Γαρεφαλάκης)

Πόρος: Ζαφείρης, Νάκας, Λούσι, Παπαδομιχελάκης, Παγώνης, Αριστεινίδης, Αζίζι(78’ Στεφανάκης), Καλαμιώτης, Καστελιανάκης, Ράπτης(71’ Πλαϊτάκης), Λούμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P