Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή ο ΑΟΑΝ!

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΑΟΑΝ, ο οποίος επικράτησε με 4-2 της Νεάπολης και μάλιστα με ανατροπή για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Η Νεάπολη «αιφνιδίασε» τον ΑΟΑΝ καθώς μόλις στο 7ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Μπαρόνε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας για το 0-1!

Ο ΑΟΑΝ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ στο 23΄ ο Τζιλάι επανέφερε την ισορροπία στο παιχνίδι κάνοντας το 1-1! Μάλιστα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Μηνάς κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ με τον Μηνά, με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη η Νεάπολη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα με τον Αθανασιάδη να κάνει το 2-2, ωστόσο ο ΑΟΑΝ βρήκε και πάλι απάντηση μόλις ένα λεπτό αργότερα! Συγκεκριμένα ο Νοκάι νίκησε τον Γκογκόση για το 3-2, ενώ ο Πιθαρούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-2, με τον ΑΟΑΝ να επιστρέφει στις νίκες και να μειώνει τη διαφορά του από την 3η θέση στον 1 πόντο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΑΝ: Δερμιτζάκης, Πιθαρούλης, Αυγουστάκης, Δολαψάκης, Τσανάι, Μαυρής, Κίτος, Μηνάς (90΄ Α. Πάγια), Νοκάι (90΄ Κουτούζος), Χριστόπουλος (67 ΄Κρισταν) , Τζιλάι (82΄ Μ. Πάγια)

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Γκογκόσης, Μότσο (72΄ Αρβανίτης), Βερούσι, Τσαλταπασίδης, Διαμαντάκης, Αροσβίλι (46’ Σουλιμάν), Νάτος, Βήτος (46’ Μαν.Ξυλούρης), Μιχ.Ξυλούρης (29’ λ.τ. Ψαλλιδάκης), Αθανασιάδης, Μπαρόνε (57΄ Μπερικακης).

*Με πληροφορίες από το anatolh.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P