Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα ο ΑΟΤ, 3-0 τη Δαμάστα!

Μία ακόμα σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Τυμπακίου ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Δαμάστας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος!

Το Τυμπάκι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε καλή στιγμή με τον Παπανδρέου, ωστόσο ο Δανδάλης απέκρουσε, ενώ λίγο αργότερα ο Παπαδάκης σημάδεψε το δοκάρι!

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από πάσα του Μεταξάκη ο Παπαδάκης αυτή τη φορά ήταν εύστοχος για το 1-0! Σαν να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά μετά ο Παπανδρέου έκανε μία κάθετη πάσα στο Μεταξάκη και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη η Δαμάστα προσπάθησε να βρει ένα γκολ που θα την έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση του ματς, ωστόσο στις προσπάθειες που έκανε με τον Κλαπάκη και σε φάουλ του Απλαδά το σκορ δεν άλλαξε!

Ο ΑΟΤ κρατούσε το υπέρ του 2-0, ενώ στο 86ο λεπτό έφτασε και σε τρίτο τέρμα αυτή τη φορά με τον Φουντουλάκη ο οποίος έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Έτσι ο ΑΟΤ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α1 στο +2 από το Ρωμανό έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Κουτεντάκης, Χαλκιαδάκης, Δουλγεράκης(65΄ Παπαδομανωλάκης), Βρεττός, Ρούκα, Τριάντης, Παπανδρέου(70΄ Τσακάνι), Παραθύρας(75΄ Ζαφείρης), Παπαδάκης(65 Φουντουλάκης), Μεταξάκης

Δαμάστα: Δανδάλης, Μηλιαράκης(80΄ Γαργανουράκης), Κοκορέλιας(60΄ Κουτσάκης), Πεταλάκης, Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης(65΄ Καραξής), Κοσμάς(85΄ Σερλιδάκης), Μαρκάκης, Κλαπάκης, Τζουβάρας, Δημήτρης(60΄ Κωτούλας)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P