Προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη χωρίς Τοράλ – Ντε Γκούζμαν ο ΟΦΗ

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/2) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (16/2) παιχνίδι, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι.

Ο Καμάου προπονήθηκε κανονικά. Ο Ντε Γκούζμαν, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς, άρχισε θεραπεία, ενώ ο Τοράλ, ο οποίος επίσης αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, δεν προπονήθηκε.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (18/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς του Σαββάτου (19/2) κόντρα στον Ιωνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...