SUPER LEAGUE 1

Στον Ηρακλή ο Πραξιτέλης Βούρος

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Στον Ηρακλή ο Πραξιτέλης Βούρος

Ο Πραξιτέλης Βούρος επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον Ηρακλή να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για μία τετραετία, προέρχεται από διετή παρουσία στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Γηραιό», υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Πραξιτέλης Βούρος γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1995 στη Μυτιλήνη και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις και πλούσια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, στον ΑΠΟΕΛ, στον ΟΦΗ και στον Απόλλωνα Λεμεσού, καταγράφοντας σημαντικές συμμετοχές και αποτελώντας σταθερή παρουσία στις ομάδες του. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ελπίδων.

Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ καλωσορίζει τον Πραξιτέλη Βούρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα