«Βροχή» από γκολ και πρόκριση για ΕΓΟΗ

Σε ένα παιχνίδι με συνολικά επτά τέρματα, ο ΕΓΟΗ κατάφερε να επικρατήσει 3-4 του Παναθηναϊκού Ηρακλείου και να προκριθεί στην φάση των «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπουλούκα στο 9ο λεπτό, όμως η αντίδραση του ΕΓΟΗ ήταν άμεση, με τον Ψωμά να κάνει τόσο το 1-1 όσο και το 1-2, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Βαγιάς.

Στη συνέχεια, ο Παναούσης, έκανε το 1-3, με τον Μπουλούκα να σκοράρει για δεύτερη φορά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, μειώνοντας σε 2-3.

Στην επανάληψη, στο 55’ ο Γραμματικάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τον Παναθηναϊκό, όμως στο 88’ ο Παπουτσιδάκης, έκανε το 3-4 και «χάρισε» την πρόκριση στον ΕΓΟΗ.

Παναθηναϊκός Ηρακλείου: Κτιστάκης, Παππάς, Χοτζάι(61’ Φραγκομανωλάκης), Γκεμιτζόγλου, Κοτζιάς, Φανουράκης, Μπουλούκας, Φουντουλάκης, Αλεβιζάκης, Γραμματικάκης(61’ Λιδοργινάκης)

ΕΓΟΗ: Αγγελιδάκης, Κέσκος(86’ Μπέικο), Στοιχείος, Παπουτσιδάκης, Παναούσης, Αγοράκης(46’ Καμπουράκης), Ψωμάς, Μουρατάι(90’ Μπέης), Μουχαμετάι(75’ Κανδεράκης), Αλεξίου, Χουστουλάκης(46’ Νεζίρι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P