Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Βόλο, πριν τον ΟΦΗ!

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι από τα 46 τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν, θετικοί ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού.

Το Σάββατο (21/11) το πρωί ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για τα αποτελέσματα των 46 συνολικών τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα της Θεσσαλίας. Από αυτά ανιχνεύθηκαν δύο κρούσματα, ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Υπενθυμίζουμε πως ο Βόλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: “Στα καθιερωμένα τακτικά τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Βόλου καθώς και τα μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ADVERTISING

Από τα 46 συνολικά τεστ, θετικοί στο κορωνοϊό ανιχνεύτηκαν ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προσωπικού, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο έχουν ήδη απομονωθεί και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.