Μποροβήλος: «Πέραν των ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα»

Για τα θέματα βίας μίλησε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας πως εκτός από τις ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα γιατί αλλιώς η παραβατική συμπεριφορά επαναλαμβάνεται και έχει μιμητές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Μποροβήλος: «Έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα για το θέμα της βίας, που μας επηρεάζει άμεσα.

Το δεύτερο σκέλος ήταν το θέμα του στοιχήματος που έχει να κάνει με την ενίσχυση των ομάδων στον δύσκολο καιρό. Είδαμε το πρόβλημα στις ομάδες με την ελλειπή παρουσία των φιλάθλων που συμπαρασύρει και άλλα προβλήματα όπως με χορηγούς και αξιώσεις κατόχων διαρκείας. Είπαμε να συναντηθούμε μετά από 2,5 με 3 μήνες για περισσότερα δεδομένα για να υπάρξει μία οικονομική ανακούφιση.

ADVERTISING

Σίγουρα και οι ομάδες θα κάνουν ενέργειες. Πολλές φορές οι συνέπειες είναι βαρύτατες για τις ομάδες. Για εμάς τις ΠΑΕ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τιμωρία φυσικών προσώπων. Να δούμε κάποια βελτίωση στο θέμα της βίας. Πέραν των ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία σε φυσικό πρόσωπο με παραβατική συμπεριφορά και αυτή επαναλαμβάνεται και έχει μιμητές. Να συνδράμουμε και στις Λέσχες. Και στο θέμα με τις Λέσχες. Με νομιμότητα και έλεγχο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content