Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε των Καναριών με 3-0.
Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά από τις έντονες καιρικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ υπέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Ανωγειανάκη, Παπαδιό, Κουτσογιαννάκη, ωστόσο καμία δεν βρήκε στόχο.
Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 1-0, όμως το σουτ του Πήλιου κατέληξε στο δοκάρι. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε στο ημίχρονο χωρίς σκορ, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από φάουλο Γκαρί άθελα του με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του με στόχο να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκρισης και το κατάφερε στο 64ο λεπτό όταν ο Μπαμπουλάκης βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση για τον ΠΑΟΚ «κλείδωσε» ο Κουτσογιαννάκης, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κανάρια: Παπαδάκης, Μαυροειδής(60’ Βασιλειάδης), Γκαρής(75’ Διγενής), Βασιλάκης Ν., Παντερμαράκης, Βασιλείου, Πάππα(75’ Καρπαθάκης), Βασιλάκης Μ., Σπανάκης, Κτιστάκης, Πασπαράκης(70’ Κατσούρι).
ΠΑΟΚ Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης(70’ Σηφάκης), Ζαρκαδούλας, Πήλιος(75’ Τσενάι), Σκούφος, Μαγάκης, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Κουτσογιαννάκης(75’ Τσαγκαράκης), Καλαϊτζάκης(60’ Σακλαμάκης).
