«Πάτησε» Ηράκλειο ο Λούμου!

Ήρθε στην Κρήτη το νέο αστέρι του Πόρου.

Εδώ και λίγες ώρες ο Τζεροέν Λούμου βρίσκεται στο Ηράκλειο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε και την πρώτη του γνωριμία με τον Ανδρέα Σκέντζο και τους νέους του συμπαίκτες.

Η σχετική ενημέρωση: «Λίγο μετά τις 20:30 έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του “Νίκος Καζαντζάκης” ο Τζερόεν Λούμου! Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Πόρου “πάτησε” Ηράκλειο! Τον σπουδαίο Ολλανδό μεσοεπιθετικό που έχει συμμετοχές σε Champions και Europa League με τη Λουντογκόρετς και η χάρη των “μπλε” έφτασε μέχρι την Ολλανδία για την απόκτησή του,  υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο γενικός αρχηγός της ομάδας Νικος Γεωργιλαδάκης.

Από το “Νίκος Καζαντζάκης” οι δύο άνδρες μετέβησαν στο “Lido Soccer” όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η προπόνηση των “μπλε”. Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 27 Μαίου 1995) δεξιός εξτρέμ είχε μια πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του Πόρου Ανδρέα Σκέντζο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα φορέσει για πρώτη φορά τα “μπλε” στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (28/01)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P