Ο Τζώρτζογλου… έβγαλε το καπέλο στις Δαφνές

Για το σημαντικό fair play στην αναμέτρηση με τον Ραύκο.

Οι Δαφνές έδωσαν τη δική τους εμφάνιση στην ομάδα του Αγίου Μύρωνα, που λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων δεν κατάφερε να πάρει τις δικές της στο γήπεδο. Για να μην τιμωρηθεί, έτσι, ο αντίπαλος, οι γηπεδούχοι προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, με ανάρτηση του στα social media, συνεχάρη τις Δαφνές για το fair play τους και για τον αθλητισμό πολιτισμό που παράγουν. Αναλυτικά ανέφερε: «Στο γκρίζο ημιθανες ελληνικό ποδόσφαιρο της τοξικότητας της βίας και των στημένων ηρθε μία Ερασιτεχνικη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Αθλητικός Σύλλογος Δαφνών να στείλει μηνύματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και Fair play και να παραξει αθλητικο ηθος. Συγκεκριμένα σημερα η ομάδα του Ραυκου Αγιου Μυρωνα μετέβει στο γήπεδο των Δαφνων για να αγωνιστεί με την ομώνυμη ομάδα..

ADVERTISING

Ομως η χιονόπτωση στην περιοχή και η “Ελπίδα” δεν επετρεψαν στην φιλοξενουμενη ομαδα του Ραυκου να μεταφέρει τον ρουχισμό και τις εμφανισεις των ποδοσφαιριστων στο γηπεδο και όλα έδειχναν ματαίωση του αγώνα και τιμωρία της ομάδος του Ραυκου..

Οι διοικουντες της ομαδος των Δαφνών παρότι το παιχνίδι για πολλούς χαρακτηριζόταν ντέρμπι έδωσαν αθλητικές εμφανίσεις στους φιλοξενούμενους δειχνοντας το ηθος την λεβεντια και τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο της ομαδος τους..

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και οι άνθρωποι της ομάδος του Ραύκου του Αγίου Μύρωνα με ανακοίνωσή τους αναφέρουν…

ADVERTISING

«Λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη εφικτό να έρθουν τα ρούχα της ομάδας του Ραύκου από τον Άγιο Μύρωνα στις Δάφνες. Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά μετά την πολύ καλή διάθεση των Δαφνών να μας παραχωρήσουν μια δική τους εμφάνιση ώστε να παίξουμε. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση της ομάδας των Δαφνών για αυτή την καταπληκτική χειρονομία και να δηλώσουμε ότι τέτοιες ενέργειες σπάνιες στις μέρες μας μόνο αγάπη δείχνουν για το άθλημα. Σας Ευχαριστούμε  πολύ».

Σπουδαία ενέργεια από τις Δαφνές

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ