Σπουδαία ενέργεια από τις Δαφνές

Σε μία σπουδαία ενέργεια προχώρησαν οι άνθρωποι της ομάδας των Δαφνών, παραχωρώντας ρουχισμό στην ομάδα του Ραύκου, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ομάδα του Αγίου Μύρωνα, μετέβη κανονικά στις Δαφνές για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δεν μπόρεσαν να μεταφέρουν τον απαραίτητο ρουχισμό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ματαίωση του αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι των Δαφνών, παρείχαν αθλητικό υλικό στους φιλοξενούμενους και έτσι ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση των ανθρώπων της ομάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη εφικτό να έρθουν τα ρούχα της ομάδας του Ραύκου από τον Άγιο Μύρωνα στις Δάφνες. Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά μετά την πολύ καλή διάθεση των Δαφνών να μας παραχωρήσουν μια δική τους εμφάνιση ώστε να παίξουμε. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση της ομάδας των Δαφνών για αυτή την καταπληκτική χειρονομία και να δηλώσουμε ότι τέτοιες ενέργειες σπάνιες στις μέρες μας μόνο αγάπη δείχνουν για το άθλημα. Σας Ευχαριστούμε  πολύ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content