«Τριπλή» μεταγραφική ενίσχυση για τον ΟΦΑΜ!

Την ενίσχυση του ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν συνεχίζει ο ΟΦΑΜ στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην κατηγορία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ του 2ου ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Γιώργο Τσαμπουράκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ραύκο, τον Μετόντι Πετρόφ που έπαιζε μέχρι πρότινος στις Γούβες και τον τερματοφύλακα Γιώργο Δαμιανάκη από την Αγία Βαρβάρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν λύσεις στον Γιώργο Παναγιωτάκη για το υπόλοιπο της σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΑΜ για να παραμείνει στην κατηγορία.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ, αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Τσαμπουράκη από το Ραύκο, Metodi Petrov από τον ΠΑΟ Γουβών κ τον τερματοφύλακα Γιώργο Δαμιανάκη από τον Α.Σ. Αγ. Βαρβάρας, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τρεις ικανότατους ποδοσφαιριστές με πλούσιο ταλέντο, αλλά κυρίως με πολύ μεγάλη όρεξη να βοηθήσουν το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.
Γιώργο, Meto κ Γιώργο καλώς ήρθατε στη μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily... ?⚪⚫».