Ντράπηκε και η ντροπή!

Ο Φωτιάς έκανε τα απίθανα πιθανά στην Τούμπα για να χάσει ο ΟΦΗ και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την απίστευτη απόφαση του Έλληνα διαιτητή, περιμένοντας παράλληλα και τις απαντήσεις του Κλάτενμπεργκ που πριν μερικές εβδομάδες σε παρόμοια φάση έλεγε το αντίθετο…

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στην Τούμπα με τον Νίκο Νιόπλια να διδάσκει ξανά προπονητικά μαθήματα στον αντίπαλο προπονητή, έχοντας την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, όμως ο Φωτιάς είχε αντίθετη άποψη.

Στο πρώτο μέρος οι μελανόλευκοι είχαν κλειδώσει αρκετά καλά τον ΠΑΟΚ και αν εξαιρέσουμε τα ατομικά λάθη του Πασαλίδη οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Βάτερμαν. Μάλιστα ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας στον περισσότερο χρόνο του πρώτου μέρους, ενώ έχασε και σπουδαία φάση με τον Τσιλιανίδη να πάρει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πήγε να ανεβάσει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, ωστόσο και αυτό το είχε διαβάσει ο Νιόπλιας και απάντησε στον Λουτσέσκου, κρατώντας ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά μακριά από την εστία.

Μάλιστα ο ΟΦΗ στην πρώτη του μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 0-1. Μέχρι εκεί όλα ήταν τέλεια στο παιχνίδι, ωστόσο ο Φωτιάς αποφάσισε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Πριν πετύχει ο Τσίλια το γκολ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε μια φάση του Βούρου μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να πάει στο VAR. Εκεί που όλοι περίμεναν να δώσει σέντρα και να μετρήσει κανονικά το γκολ, αφού το χέρι του Βούρου δεν επηρέασε την φάση, ο Φωτιάς γύρισε πίσω την φάση και έδωσε πέναλτι στους “ασπρόμαυρους” με τον Κούρτιτς να το κάνει γκολ.

Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά έχασε την αξία του, ο ΟΦΗ έχασε την συγκέντρωση του και μετέπειτα ήρθε το αποτέλεσμα αυτό…

Αναμφίβολα η φάση της Τούμπας θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι για καλό σκοπό και πλέον περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση Κλάτενμπεργκ ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες στο ματς Ατρόμητος – Άρης σε ίδια φάση είχε πει πως το παιχνίδι έπρεπε να συνεχιστεί κανονικά.

Ο Φωτιάς για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο αδικεί τον ΟΦΗ, στερώντας του σήμερα ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα στην Τούμπα και το μεγάλο ερώτημα είναι ποσό ακόμα ο Κλάτενμπεργκ θα τον βάζει σε αγώνες των «μελανόλευκων».

Η πρώτη αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε από την Αμερική με τον Μιχάλη Μπούση να «αφοπλίζει» και να ζητάει άμεσες αλλαγές από τον Κλάτενρμπεργκ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P