Α. Παπακώστας: «Ελπιδοφόρα μηνύματα από την εμφάνιση μας – Η καλύτερη στιγμή που έχω ζήσει στα γήπεδα»

Για την εμφάνιση της Βόνης αλλά και για τον fair play του Νίκου Μεμοτσέλα μίλησε στο ο Απόστολος Παπακώστας.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον Ρωμανό, ενώ δεν έκρυψε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία με βάση την εικόνα που έδειξε.

Ο Μυλωνάς «καθάρισε» για τον Ρωμανό!

Παράλληλα ο Απόστολος Παπακώστας αναφέρθηκε στην φάση του fair play μοιράζοντας συγχαρητήρια στον Ρωμανό για την κίνηση, ενώ τόνισε ότι είναι από τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν ένα ματς με έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι είναι δυνατός. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Από την εμφάνιση μας μπορούμε να πάρουμε ελπιδοφόρα μηνύματα και να περιμένουμε καλύτερη εικόνα στον δεύτερο γύρο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το fair play της χρονιάς από τον Μεμοτσέλα!

Για το fair Play: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρωμανού, γιατί σε μια φάση στο πρώτο μέρος ενώ ο Μεμοτσέλα είχε βρεθεί σε κενή εστία και δεν είχε δει τον τερματοφύλακα μας που είχε τραυματιστεί, οι συμπαίκτες του και ο πάγκος του Ρωμανού του φώναξε να σταματήσει και ο ίδιος αντί να σκοράρει πέταξε την μπάλα έξω Είναι από τις καλύτερες στιγμές που έχω ζήσει στα γήπεδα και σίγουρα τιμά την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή η κίνηση αυτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P