Να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν οι Νέοι Μινωικής!

Οι Νέοι Μινωικής παρά το γεγονός πως πρόλαβαν να αγωνιστούν μόλις δύο φορές μέχρι τη διακοπή, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν πετυχαίνοντας δύο σημαντικές και μεγάλες σε εύρος νίκες.

Μπορεί η χώρα να έχει τεθεί σε γενικό καθεστώς Lockdown και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να έχουν ανασταλεί ωστόσο πριν τη διακοπή αρκετές ήταν οι ομάδες που εντυπωσίασαν. Μία από αυτές είναι και οι Νέοι Μινωικής που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με μία εβδομάδα καθυστέρηση από τις υπόλοιπες του ομίλου, καθώς στην πρεμιέρα είχαν το προγραμματισμένο τους ρεπό και στη συνέχεια παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στις δύο αναμετρήσεις που πρόλαβε να αγωνιστεί.

Συγκεκριμένη επικράτησε εύκολα με 3-0, του Ερμή Ατσαλένιου στο ντέρμπι των «μικρών», ενώ στη συνέχεια «διέλυσε» τη Γαρίπα εκτός έδρας με το επιβλητικό 1-5!

Αναμφίβολα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της δεύτερη τη τάξει ομάδας της Μινωικής έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και μετά τη διακοπή θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.