Αναβολή στις αναμετρήσεις του κυπέλλου!

Μετά το πρωτάθλημα η ΕΠΣΗ αποφάσισε και την αναβολή των αγώνων του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένες για την ερχόμενη Τετάρτη.

Η έξαρση του κορωνοϊού επηρεάζει για μια ακόμα φορά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η ΕΠΣΗ αποφάσισε την αναστολή όλων των αναμετρήσεων στα πρωταθλήματα, προκειμένου να σταματήσει την διασπορά του ιού μιας και η πλειοψηφία των ομάδων είχε “χτυπηθεί” από κόβιντ.

Αναστολή για μια εβδομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

ADVERTISING

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΗ πήρε την απόφαση να αναβάλει τα παιχνίδια του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένα για την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, είχε προαναγγείλει από το Σάββατο στην συνάντηση του Youth League για πιθανή αναβολή μιας ακόμα εβδομάδας των πρωταθλημάτων, οπότε το φυσιολογικό ήταν να μην γίνουν και οι αναμετρήσεις του κυπέλλου αυτής της εβδομάδας.

ADVERTISING

«Πιθανή αναβολή για ακόμα μία εβδομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ»

Μάλιστα στην ΕΠΣΗ κάνουν σκέψεις να μεταφέρουν μια εβδομάδα αργότερα όλες τις αναμετρήσεις του κυπέλλου, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα και να μην επηρεαστεί αρκετά το καλεντάρι της χρονιάς. Πάντως τίποτα δεν είναι οριστικό, αφού αυτό είναι μόνο σκέψεις από τους ανθρώπους της Ένωσης, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε τα ζευγάρια που ήταν να αγωνιστούν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ήταν τα εξής:

ΠΑΝΟΜ-Ασίτες
Αετός Ανωγείων-Πόρος
Νέοι Αλμυρού-Παλιανή
Άγιος Δημήτριος-ΟΦΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content