Αναστολή για μια εβδομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

Δεν θα υπάρξει δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου το ερχόμενο σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου, καθώς λόγω της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού, η Ένωση αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή μίας εβδομάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή των αγώνων όλων των κατηγοριών της για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ουσιαστικά την ΕΠΟ, η οποία νωρίτερα, προχώρησε σε αναστολή των κατηγοριών τόσο της Γ Εθνικής, όσο και των Μικτών ομάδων.

Στην ΕΠΣΗ, τα τελευταία 24ώρα, ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τα σωματεία, τα οποία στη πλειοψηφία τους ζητούσαν και επέμεναν σε αναβολή, κάτι που εισακούστηκε απο τους ανθρώπους της Ένωσης.

ADVERTISING

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ήταν προγραμματισμένες αναμετρήσεις τόσο για την Α1 όσο και για την Α2 ΕΠΣΗ, ενώ σε Β1 και Β2 θα διεξαγόντουσαν τα εξ αναβολής παιχνίδια, κάτι που δεν θα συμβεί και θα οριστούν εκ νέου, ενώ οι αγωνιστικές των υψηλότερων κατηγοριών, θα οριστούν ως εμβόλιμες πιθανότερα ημέρα Τετάρτη, όταν το επιτρέψει το πρόγραμμα.

Μένει να φανεί, εάν η αναστολή μίας εβδομάδας, οδηγήσει σε νέα μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός για την διασπορά του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ