Τις προπονήσεις συνεχίζουν κανονικά στον ΠΑΟΚ παρά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.
Η ΕΠΣΗ αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης να σταματήσει για μερικές ημέρες τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με στόχο την μείωση των κρουσμάτων σε ομάδες, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν πλάνο.
Πιο συγκεκριμένα οι “ασπρόμαυροι” συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους με τον Μηνά Πίτσο να δουλεύει την ομάδα στα δικά του “θέλω”.
Μάλιστα για τον ΠΑΟΚ η διακοπή ήρθε σε καλό σημείο, αφού ο Μηνάς Πίτσος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και φυσικά να περάσει την δική του νοοτροπία στην μάδα.
Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά οι κινήσεις Καλαϊτζάκη, Σηφάκη και Κουτσογιαννάκη φαίνεται να ήταν οι μόνες για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού Μηνάς Πίτσος και διοίκηση συζήτησαν πως μόνο μια σπουδαία περίπτωση που θα αλλάξει την ποιότητα στο ρόστε θα απασχολήσει την ομάδα.
