Ο Ντιμάρκο τραυματίστηκε σε προθέρμανση ενός αγώνα που δε θα ξεκινούσε ποτέ (vid)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπολόνια στο Ρενάτο Νταλάρα δεν επρόκειτο να διεξαχθεί ποτέ, παρ’ όλα αυτά οι νερατζούρι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως προέβλεπαν οι κανονισμοί, με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ενός αγώνα που δεν θα ξεκινούσε ποτέ.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στις τάξεις της Ίντερ, καθώς ο Φεντερίκο Ντιμάρκο τραυματίστηκε στο ζέσταμα ενόψει του αγώνα με την Μπολόνια, ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινούσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι είχαν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση. Παρ’ όλα αυτά βάσει κανονισμών οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι έπρεπε να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο για 45 λεπτά και ύστερα να αποχωρήσουν.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκαναν ζέσταμα, με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να στέκεται τρομερά άτυχος και να τραυματίζεται, σε ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινούσε ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (29/06)

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων 09:00 – COSMOTE SPORT...

Ευχαριστήριο δείπνο από τον Θανάση Γεωργίου στην Ακαδημία Μυκόνου για τη συμμετοχή στο 3ο TG Goalkeeper Academy Camp by BSBB

Με ευχαριστήριο δείπνο στο γνωστό ψητοπωλείο «Γρηγόρης» στο Ηράκλειο,...

Ο Ζαχαρίας Πετούσης στον Παναθηναϊκό: Μια μεταγραφή με κέρδη για όλους

Πριν λίγη ώρα επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Ζαχαρία Πετούση...

Ξανά στις Μοίρες ο Κιάμος Γκίνη

Σε μια ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή προχώρησαν οι Μοίρες, καθώς...

Χριστογέωργος, Σηφάκης και Ζαλαώρας δίπλα στα παιδιά στο 3ο TG Goalkeeper Academy Camp by BsBb(vid)

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή μέρα έζησαν τα παιδιά...