Με «οδηγό» την άμυνα ο ΑΟΑΝ!

Μία εξαιρετική χρονιά για τον ΑΟΑΝ ολοκληρώνεται, με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να «αποχαιρετά» το 2021 βρισκόμενη στην κορυφή του 7ου ομίλου και έχοντας φτάσει μέχρι και τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας! Οδηγός σε αυτή την επιτυχία; Μα φυσικά η άμυνα με το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά να δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο!

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής έχει διακοπεί, για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τις ομάδες να επιστρέφουν στη δράση με το νέο έτος και να συνεχίζουν τις προσπάθειές του για την επίτευξη των στόχων τους!

Η διακοπή βρίσκει τον ΑΟΑΝ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον ΠΑΟ Ρουφ ο οποίος ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και στόχος φυσικά των ανθρώπων του ΑΟΑΝ είναι να διεκδικήσουν μέχρι το φινάλε και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

Οδηγός σε αυτή τη σπουδαία φετινή πορεία για τον ΑΟΑΝ, είναι η «ατσάλινη» άμυνα, με τους παίκτες του Νίκου Σουργιά να δέχονται πολύ δύσκολα γκολ!

Πιο συγκεκριμένα με το τέλος της 8ης αγωνιστικής ο ΑΟΑΝ έχει δεχτεί μόλις 4 τέρματα, δηλαδή δέχεται μ.ο. ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια και φυσικά αυτός είναι ο καθοριστικός παράγοντας που ο ΑΟΑΝ οδηγεί την κούρσα.

Φυσικά διαθέτει και μία πολύ καλή επιθετική λειτουργία έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο με οδηγό το μηδέν στην άμυνα ο ΑΟΑΝ θα επιδιώξει και τη νέα χρονιά να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P