Ανασύνταξη και μεταγραφές στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Κρουσώνα έχασε ξανά βαθμούς στην Μεσσαρά την Τετάρτη μένοντας στο 1-1 με τις Μοίρες και πλέον η κορυφή απέχει 10 βαθμούς. 

Οι “ασπρόμαυροι” που ξεκίνησαν την φετινή χρονιά με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα, έχουν “πληγωθεί” από την επιθετική τους γραμμή,  με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, αφού πλέον άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό του 2021 και παράλληλα να ανασυνταχτούν για το “restart”, αφού υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Μάλιστα η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει βάλει στόχο να καλύψει τα… κενά από το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα και δεν αποκλείεται να δούμε από δύο έως και τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις στους “ασπρόμαυρους”.

Στον Κρουσώνα δεν θα πετάξουν… λευκή πετσέτα και άπαντες θα  κάνουν υπερπροσπάθεια για να καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα στην βαθμολογία της Α1  ΕΠΣΗ και να φτάσουν στην κορυφή που ήταν και ο αρχικός στόχος από το καλοκαίρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.