Πενθήμερη άδεια στον Αλμυρό

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τις οικογένειές τους, έχουν άπαντες στον Αλμυρό, μετά την πενθήμερη άδεια που εξασφάλισαν από το τεχνικό επιτελείο.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, προπονήθηκαν την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια, αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα, καθώς νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για 28 Δεκεμβρίου.

Στον Αλμυρό, καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για το 2022, όπου θα βρει την ομάδα αρκετά αλλαγμένη, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα αποκτηθεί, ενώ στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρεθεί ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, που επιστρέφει στο Ηράκλειο για να «πιάσει» δουλειά.

ADVERTISING

Κοντά στον Αλμυρό ο Μ. Φραγκουλάκης, αποχώρησε ο Μ. Τσαμάρες

Ήδη το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι διοικούντες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον έμπειρο τεχνικό, συζητώντας τα ζητήματα τα οποία αφορούν την ομάδα.

ADVERTISING

Στα μεταγραφικά, η προσθήκη του Μιχάλη Φραγκουλάκη δεν θα είναι η μοναδική, καθώς ήδη ο Αλμυρός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παιχτών που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας, όμως δύσκολα θα γίνει προσθήκη, πριν από την έλευση του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο στις προσθαφαιρέσεις.