Απογοήτευση στον Αλμυρό για τις δηλώσεις Βολονάκη!

Με ανακοίνωσή του ο Αλμυρός έδωσε τη δική του… απάντηση στις δηλώσεις του πρώην πλέον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη, εκφράζοντας την θλίψη και την απογοήτευση για τον τρόπο που όπως αναφέρουν επέλεξε να γραφτεί ο επίλογος της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Δ. Βολονάκης: «Δεν μπορώ να εργαστώ σε ένα περιβάλλον όπου αμφισβητείται η δουλειά μου»

ADVERTISING

Στην ανακοίνωσή του ο Αλμυρός αναφέρει: «Πριν από 3 χρόνια, μια ομάδα επιφανών και γνωστών επιχειρηματιών του Ηρακλείου και του Γαζίου, πήρε τα ηνία της αγαπημένης μας ομάδας, του Αλμυρού, με σκοπό να μεγαλώσει το σωματείο σε επίπεδο αγωνιστικό, οργάνωσης αλλά και εγκαταστάσεων.

3 χρόνια μετά, η 1η μας ομάδα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, την 2η ομάδα μας στην Β’ τοπική κατηγορία και στις Ακαδημίες μας πάνω από 100 παιδιά.

Όσον αφορά σε επίπεδο εγκαταστάσεων, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ορατά (νέα αποδυτήρια, κυλικείο και νέα περίφραξη στο γήπεδο). Επίσης, σε επίπεδο οργάνωσης, η ομάδα κάνει σπουδαία βήματα καθώς έχει ενεργή παρουσία στα social media, έχει δημιουργήσει το δικό της Web TV καθώς και το επίσημο site της ομάδας (www.almyrosfc.gr).

ADVERTISING

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί από όλα τα μέλη του Δ.Σ αγόγγυστα. Τα καλύτερα είναι μπροστά.

Ο Αλμυρός δεν έχει ταβάνι!

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην προπονητή κ. Δημήτρη Βολονάκη, που ο Αλμυρός του έδωσε την δυνατότητα να εργαστεί στο σωματείο μας τα τελευταία 18 χρόνια, προσωπικά με απογοητεύει και με θλίβει πάρα πολύ ο τρόπος που επέλεξε να γραφτεί ο επίλογος της συνεργασίας μας.

ADVERTISING

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Καλά Χριστούγεννα!

Βίστης Μανώλης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ