Δ. Βολονάκης: «Δεν μπορώ να εργαστώ σε ένα περιβάλλον όπου αμφισβητείται η δουλειά μου»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Αλμυρό γνωστοποίησε μέσω δηλώσεων του ο Δημήτρης Βολονάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να περάσει το παιχνίδι με τον Γιούχτα για την ομάδα του Γαζίου, σεβόμενος το σωματείο και τους ποδοσφαιριστές του και με δηλώσεις του εξέφρασε τους λόγους που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους "πορτοκαλί".

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν μπορεί να εργαστεί σε περιβάλλον που αμφισβητείται η δουλειά του, ενώ γνωστοποίησε πως η παραίτηση του είχε βρεθεί στα γραφεία του Αλμυρού μετά την ήττα από τον Πόρο.

ADVERTISING

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός αφού αρχικά ευχαρίστησε αυτούς που ήθελε για την συνεργασία τους, τόνισε: "Ο παλιός Αλμυρός του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατατου,του Νικολα Πάγκαλου, Βασίλη Απλαδα και Γιώργου Κατσαμανη θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, δυστυχώς όμως όχι αυτός κάποιων ημιμαθή ποδοσφαιρικά νεόπλουτων παραγόντων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε«Σκοπίμως δεν προχώρησα σε δήλωση τις προηγούμενες ημέρες σεβόμενος τον σύλλογο αρχικά αλλά και τους ποδοσφαιριστές μου μιας και ερχόταν ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή που πέρασε. Θέλω να δηλώσω πως η επαγγελματική μου ευσυνειδησία και κυρίως η αξιοπρέπεια μου δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω στον πάγκο της αγαπημένης μου ομάδας.

Δεν μπορώ να εργαστώ σε ένα περιβάλλον όπου αμφισβητείται η δουλειά μου από ανθρώπους που έχουν ζημιώσει την ομάδα τις πρώτες αγωνιστικές (ΑΟΑΝ-ΠΟΑ)επιρρίπτοντας τις δικές τους ευθύνες σε μένα και τους ποδοσφαιριστές.

ADVERTISING

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, είναι όλοι τους καταπληκτικοί, εάν δεν ήταν αυτοί θα είχα αποχωρήσει νωρίτερα κι αυτό το γνωρίζουν. Εύχομαι στους παίκτες και την ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους και το πιστεύω αυτό γιατί η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά κι όσες ομάδες αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι. Αποχωρώ ουσιαστικά με μια ήττα από τον Πόρο (1-0)εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που ήμασταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου. Άλλωστε το πρόβλημα ουδέποτε ήταν αγωνιστικό όπως δολίως κάποιοι παράγοντες προσπαθούσαν να περάσουν μεταθέτοντας ευθύνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα κι αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης μου (τον οποίον λόγο στο Δ.Σ. δυο μέρες πριν ανέφερα).

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κι όλο το staff όπως και τους Γιώργο Πάγκαλο, Μανώλη Βίστη, Μανώλη Γραμματικάκη, Μανώλη Μαρνέλο και τον Γενικό Αρχηγό μου για την άριστη συνεργασία, στους υπόλοιπους εύχομαι καλή συνέχεια…

Ο παλιός Αλμυρός του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατατου, του Νικολα Πάγκαλου, Βασίλη Απλαδα και Γιώργου Κατσαμανη θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, δυστυχώς όμως όχι αυτός κάποιων ημιμαθή ποδοσφαιρικά νεόπλουτων παραγόντων…

ADVERTISING

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία μόνο».