Για την αναμέτρηση του ΟΦΑΜ με τον Θρίαμβο Αναλήψεως, αλλά και τις πρώτες δύο εβδομάδες παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, μίλησε ο Παναγιώτης Λαδουκάκης.
Ο τεχνικός του ΟΦΑΜ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξουν πράγματα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως το πρώτο διάστημα έχει καταφέρει να φέρει μεγαλύτερη ηρεμία.
Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη για περισσότερη αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, αλλά και στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, με την μπάλα κάτω και μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού.
Αναλυτικά είπε: «Προσπαθούμε αυτές τις δύο εβδομάδες να αλλάξουμε πράγματα. Έχουμε καταφέρει να μεταφέρουμε ηρεμία στην ομάδα. Θέλουμε να είμαστε λίγο πιο ουσιαστικοί στα τελειώματα.
Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν θέλουμε ο αντίπαλος να μας βάζει στο παιχνίδι του, όπως έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε την μπάλα κάτω.
Στο παιχνίδι της Κυριακής, σεβόμαστε τον αντίπαλο και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας πηγαίνουμε για τη νίκη».


































































