Αποχαιρέτησε το κύπελλο με βαριά ήττα ο ΑΟΑΝ!

Με βαριά ήττα ολοκλήρωσε το… ταξίδι του στο κύπελλο Ελλάδος ο ΑΟΑΝ, αφού έχασε από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με 5-0.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δώσει τον χώρο στην Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει την μπάλα και αυτός να ψάχνει στις αντεπιθέσεις τις ευκαιρίες του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά συντηρητικό με τον ΑΟΑΝ να είναι διαβασμένος στο παιχνίδι που θέλει να παίξει η Αναγέννηση με αποτέλεσμα να φτάσει 16ο λεπτό όπου έγινε η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους με τον Αθανασιάδη να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό, αφού σε μια ανυποψίαστη φάση, κέρδισε πέναλτι, με τον Πολίτη να νικάει τον Μπένκο παρά την προσπάθεια του και να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, αφού έχασαν μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 27ο λεπτό, όταν ο Πλέγκας σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΑΝ.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο με τον ΑΟΑΝ να μην μπορεί να βγάλει κάποια μεγάλη ευκαιρία στα καρέ του Γκέκα με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια εικόνα με αποτέλεσμα η Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι πιο αποτελεσματική σε αυτό το μέρος και να το δείχνει με το… καλημέρα, αφού στο 54ο λεπτό, έγινε το 2-0, όταν ο Πολίτης “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Αθανασιάδη, με τον τελευταίο να πλασάρει για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την ψυχολογία στην αμέσως επόμενη μεγάλη ευκαιρία σκόραραν και τρίτο γκολ κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, όταν και πάλι ο Πολίτης πάσαρε μέσα στην περιοχή και ο Πλέγκας με σουτ έκανε το 3-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΑΟΑΝ δέχτηκε και τέταρτο γκολ στο 68ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ ο Μπένκο έκανε λάθος υπολογισμό και ο Κοτσώνης με κεφαλιά έκανε το 4-0. Η Αναγέννηση έμοιαζε ασταμάτητη και ένα λεπτό αργότερα πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Πλέγκα να πλασάρει μετά από νέο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων κάνοντας το 5-0.

ADVERTISING

Μάλιστα μετά το γκολ τα αίματα “άναψαν” με τον σκόρερ και τον Κίτο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να αποβάλλει και τους δύο ποδοσφαιριστές. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΑΟΑΝ αποχαιρέτησε τον θεσμό με βαριά ήττα στην Καρδίτσα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: 

ΤΕΛΟΣ. Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΟΑΝ 5-0.

ADVERTISING

5 λεπτά ο έξτρα χρόνος!

80′ Κόρνερ για τον ΑΟΑΝ. Φάουλ κερδίζει ο αρχηγός της Καρδίτσας και έτσι σταματάει η φάση για τους φιλοξενούμενους.

71′ Ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων μετά το γκολ του Πλέγκα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον σκόρερ με δεύτερη κίτρινη και από τον ΑΟΑΝ να αποβάλλεται ο Κίτος με απευθείας κόκκινη.

70′ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση που κάνει το 5-0 με τον Πλέγκα μετά από λάθος στην άμυνα του ΑΟΑΝ.

69′ Αλλαγή για τον ΑΟΑΝ. Έξω ο Πλουσής μέσα ο Τσενάι.

68′ Η Αναγέννηση κάνει το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Κοτσώνη να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Μπένκο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

62′ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση και 3-0 το ματς, με τον Πλέγκα να πλασάρει υποδειγματικά.

54′ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση Καρδίτσας που κάνει το 2-0. Ο Πολίτης γύρισε στην μικρή περιοχή, ο Αθανασιάδης πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

46 Αλλαγή για την Αναγέννηση: Βγήκε ο Λαγός και την θέση του πήρε ο Μπάλλας.

Ημίχρονο στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση να προηγείται με 1-0 του ΑΟΑΝ.

43′ Σουτ Λαγού η μπάλα λίγο άουτ.

42′ Κόρνερ για τον ΑΟΑΝ, με τον Μηνά να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε ο Πλέγκας έδιωξε.

37′ Σουτ Βιντάλ μπλόκαρε ο Μπένκο.

27′ Σουτ Πλέγκα η μπάλα στο δοκάρι του Μπένκο. Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση.

25′ Σουτ Μάνιου η μπάλα πέρασε άουτ.

21′ Νέο κόρνερ για την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Ο Κουτρουμάνος εκτέλεσε, όμως ο Γκόλιας έκανε επιθετικό φάουλ και σταμάτησε η φάση.

18′ ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Πολίτη να ευστοχεί παρά την προσπάθεια του Μπένκο, ο οποίος βρήκε την μπάλα.

17′ Πέναλτι για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Κατσαρός ανέτρεψε σύμφωνα με τον διαιτητή τον Βιδάλ μέσα στην περιοχή.

16′ Μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από κόρνερ ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα πέρασε άουτ.

10′ Γύρισμα Μάνιου στην περιοχή ο Πολίτης σούταρε με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι. Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.

7′ Κόρνερ για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έδιωξε στο πρώτο δοκάρι ο Δολαψάκης και στην συνέχεια ο Κίτος την έβγαλε από την περιοχή του ΑΟΑΝ.

7′ Καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον ΑΟΑΝ να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο.

1′ Κόρνερ για την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Έδιωξε ο ΑΟΑΝ με τον Τσανάι.

1′ Ξεκίνησε το ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση στην σέντρα

Βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης.

Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα και πλέον μετράμε αντίστροφα για την σέντρα της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το ζέσταμα τους αυτή τη στιγμή.

Αναγέννηση Καρδίτας: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρουμάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης, Πλέγκας, Αθανασιάδης, Μάνιος, Βιντάλ.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Κατσαρός, Πλουσής, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Νοκάι, Φουκαράκης.

Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να υπερασπιστεί το 0-1 του Αγίου Νικολάου ώστε να πάρει την πρόκριση και να συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου.

Ο ΑΟΑΝ θέλει να ευχαριστηθεί την αναμέτρηση και στην συνέχεια να κοιτάξει να παίξει το ποδόσφαιρο του και να πάρει μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ