Δεν ανέδειξε νικητή η «λασπομαχία» των Αρχανών! (vid)

Σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών, Γιούχτας και Αλμυρός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη «λασπομαχία» των Αρχανών.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με μοναδικό στόχο τη νίκη θα τους έδινε ώθηση για τη συνέχεια, με τον Γιούχτα που προερχόταν από ένα σημαντικό «διπλό» στον Άγιο Νικόλαο, να θέλει να συνεχίσει τα θετικά του αποτέλεσμα, ενώ από την άλλη ο Αλμυρός, μετά το 1-1 με τον Άρη Σούδας, είχε ανάγκη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά το «τρίποντο».

Στον κακό όμως αγωνιστικό χώρο, δύσκολα θα παιζόταν ποιοτικό ποδόσφαιρο, παρ’ όλα αυτά, οι δύο ομάδες έβγαλαν πάθος και αυταπάρνηση για να πετύχουν τον στόχο τους, χωρίς όμως αυτά να είναι αρκετά.

Πρώτη καλή στιγμή στο 15’ με τον Δωματά να «σεντράρει» από τα αριστερά, ο Ζέλιος «σωτήρια» απομάκρυνε πριν ο Κατσικοκέρης γίνει απειλητικός από καλή θέση. Στο 35’ ο Δαμιανάκης «ανέτρεψε» τον Νύκταρη μέσα στη περιοχή, με τον Κατσικοκέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0 για τους Αρχανιώτες.

Καλή στιγμή για τον Αλμυρό στο 58’ με τον Γιαλούση με απευθείας φάουλ, να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, πάλι από στατική φάση, αυτή τη φορά με εκτελεστή τον Πιερτζιάκομι, ο Αλμυρός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κόλλια, όμως η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και απομακρύνθηκε, με τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζιου να ζητούν πέναλτι.

Νέα καλή στιγμή για τον Αλμυρό στο 70’ μετά από σέντρα του Πιερτζιάκομι, ο Δαμιανάκης με κεφαλιά απείλησε αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Κόλλιας που μπλόκαρε, ενώ στο 76’ ο Πλουσής μπήκε στη περιοχή, σούταρε αλλά ο Χανιωτάκης μπλόκαρε εύκολα.

Ο Αλμυρός είχε δοκάρι στο 81’, όταν μετά από σέντρα του Ενγκουέμ, ο Κουράκης πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Αλμυρός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή, ο Γιαλούσης ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, όμως δόθηκε επανάληψη και στη δεύτερη προσπάθειά του, ήταν και πάλι εύστοχος ο έμπειρος αμυντικός, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στο φινάλε, ο Αλμυρός έφτασε στο 1-2 και την ανατροπή με τον Κουράκη με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε επιθετικό φάουλ, ακυρώνοντας το γκολ με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ψαρράς, Τζανής, Ραπτάκης, Κοντογιάννης, Δωματάς(77′ Στακάκης), Πλουσής, Κατσικοκέρης, Μέμμος(70′ Σφυρογιαννάκης), Νύκταρης(75′ Γελαδάρης)

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Αγαπάκης(60′ Ντιονίσιο), Ζέλιος, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Κασαπάκης(75′ Γαρεφαλάκης), Κουράκης, Μπρέγκνα, Ντιατά, Πιερτζιάκομι

Παρακολουθείστε ολόκληρη την αναμέτρηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P