Αφιερωμένη η νίκη της Δαμάστας

Το μήνυμα μετά το «διπλό» επί της Μινωικής.

Η Δαμάστα επικράτησε της «Μπαρτσα» και οι ιθύνοντες του συλλόγου αφιέρωσαν το «τρίποντο» στον παλαίμαχο παίκτη τους, Μανώλη Κουντούρη, ο οποίος είχε πρόσφατα ένα σοβαρό ατύχημα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η σχετική ανακοίνωση:

«Μεγάλη και δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας στο Βενεράτο επί της Μινωικής. Η νίκη αυτή αφιερώνεται στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μανώλη Κουντούρη που δίνει εδώ και μερικές μέρες τον δικό του αγώνα στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει γερός και δυνατός στο σπίτι του, στην οικογένεια του και στο γήπεδο μας, για να παρακολουθήσει ξανά την αγαπημένη του ομάδα. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή της ομάδας μας στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Βενεράτου.

Το ΔΣ της Παλιανής επ’ ευκαιρίας της φιλοξενίας του Α.Ο.Δαμάστας στο γηπεδο της, μας είχε αφήσει δύο πλαστικοποιημένες φωτοτυπίες από το αρχείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου με δημοσιεύματα του τύπου για την ομάδα μας, την πρώτη της χρονιά που πήρε μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Οι δύο απλές φωτοτυπίες μας συγκίνησαν  ιδιαίτερα, μας θύμισαν ωραίες στιγμές του παρελθόντος και θα έχουν πλέον την τιμητική τους θέση στο γραφείο της ομάδας μας. Μια απλή κίνηση από την Δκση της Παλιανής που  φανερώνει το μεγαλείο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και μας δείχνει το πώς πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε την Δκση της Παλιανής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου για την ιδιαίτερη κίνηση τους και τους ευχόμαστε καλές γιορτές και επίτευξη των στόχων τους. Επίσης ευχαριστούμε το γηπεδούχο σωματείο της Μινωικής για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Σπουδαία νίκη για Δαμάστα κόντρα στη Μινωική!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P