Πήρε το ντέρμπι και έμεινε στη κορυφή η Ομόνοια

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ και αρκετές συγκινήσεις η Ομόνοια κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τον Κόροιβο επικρατώντας με 4-2 για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η Ομόνοια μπήκε επιθετικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Πολίτης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δουκουμετζάκη.

Ο Κόροιβος προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει και να ισορροπήσει το παιχνίδι, ωστόσο εκτός από την κυκλοφορία της μπάλας δεν μπόρεσε να μπει με αξιώσεις στα καρέ του Αϊβάζη.

Αντίθετα η Ομόνοια κατάφερε στο 25ο λεπτό να πετύχει και δεύτερο τέρμα παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα ο Πολίτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Δασκαλάκης από την άσπρη… βούλα έκανε το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και η Ομόνοια πήγε στα αποδυτήρια με ένα υπέρ της σκορ που της έδινε τον πρώτο λόγο για την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Αυγουστάκη στο 53ο λεπτό «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Παρά το 3-0, ο Κόροιβος δεν το έβαλε κάτω και ανέβασε την απόδοση του καταφέρνοντας μάλιστα να μειώσει το σκορ σε 3-1 και να ξανά μπει στο ματς, με τον Αντωνακάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 63ο λεπτό.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν για τα… καλά στο ματς, όταν ο Κουκάκης έκανε το 3-2 δίνοντας άλλη μορφή στο ματς στα τελευταία λεπτά.

Ο Κόροιβος πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο η άμυνα της Ομόνοιας στεκόταν αρκετά καλά καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Πουλακάκη στις καθυστερήσεις μετά από κόρνερ «κλειδώνοντας» τη νίκη που την κρατάει μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Αϊβάζης, Θοδωρής, Δεληγιάννης, Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Πιλάτος, Παρασύρης, Μαυρόπουλος, Πουλακάκης, Αυγουστάκης, Πολίτης.

Κόροιβος: Δουκουμετζάκης, Κεφαλάκης, Δρίβας, Πρέντι, Μανιουδάκης, Καβάζης, Καλογεράκης, Κουκάκης, Αντωνακάκης, Σχοιναράκης, Γεναράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P